Kiropraktor

Kiropraktikk omhandler diagnostisering, behandling og forebygging av plager i nerve-, muskel – og skjelettsystemet. Kiropraktorer behandler mange flere plager enn folk flest tror.

Mange forbinder kiropraktikk med ryggsmerter og nakkesmerter, men det er også vanlig å oppsøke kiropraktor for andre plager. Dette gjelder for eksempel hodepine, migrene, svimmelhet og smerter i bekken, samt arm og ben.

Kiropraktorer er offentlig godkjent (autorisert) helsepersonell med selvstendig diagnose- og behandleransvar. De fungerer som primærkontakter i førstelinjetjenesten med spesialkompetanse på muskel- og skjelettlidelser. Som pasient kan du komme direkte uten legehenvisning.

Kiropraktorer er utdannet til å diagnostisere og behandle plager i nerver, muskler og skjelett. Behandlingen omfatter en rekke ulike metoder tilpasset pasientens behov. Her får du stilt din diagnose på grunnlag av sykehistorie, klinisk undersøkelse og eventuelle bildeldiagnostiske undersøkelser. Er det mistanke om underliggende alvorlig sykdom vil kiropraktoren din henvise deg til spesialist eller fastlege for videre undersøkelser og oppfølging.

Behandlingen er kunnskapsbasert og inkluderer ulike manuelle grep og teknikker, fysiske og kognitive øvelser, samt informasjon og veiledning. Behandlingen er trygg og skånsom og passer for alle aldre.

Bestill i dag!