Microneedling med SkinPen

Microneedling med SkinPen

SkinPen® er den første medisinske mikroneedling-pen i verden som er godkjent av de amerikanske legemiddelmyndighetene (FDA). Den er klinisk dokumentert at den klare å behandle arr/acnearr i ansiktet/kropp, strammer uelastiskhud, fjerner de fleste pigmentflekker og reduserer rynker og linjer kraftig både sikkert og effektivt!

Det som SkinPen gjør er å lage små microkanaler i huden, en kontrollert «skade» som da stimulerer til reparasjon, og det blir dannet nytt friskt collagen og ny cellevekst i huden. SkinPen kan brukes på personer fra 20år og oppover.

Passer til alle hudtyper – både mørk og lys hud.
De fleste behandlingene tar ca. 30-40 minutter, og resultatet er synlig allerede etter bare 1-3 behandlinger. Antall behandlinger kommer an på hva vi jobber med, arr krever lengst tid.

Ofte stilte spørgsmål:

Hvorfor bruke SkinPen?
SkinPen bruker “kollagen-induksjonsterapi” til behandling av melasma – også kjent som misfarginger i huden – samt arr etter akne og operasjoner.
Du kan trygt stole på at behandlingen er sikker, for den er den første godkjente mikroneedling-pen i verden som har fått CE-merke og ISO-sertifisering.2

Vil det fungere for meg?
I motsetning til andre alternativer er det klinisk dokumentert at SkinPen virker for både menn og kvinner – uansett om de har lys eller svært mørk hud.
Dessuten har SkinPens mekaniske prosess en mindre peelende effekt på huden enn harde kjemiske peelinger. Hvis du får behandlingene med et passende intervall kan behandlingene foretas hele året.

Er behandlingen sikker?
Ja, det er den.
Det er klinisk bevist at SkinPen Precision er trygg og effektiv. Dette er den eneste FDA-klarerte enheten og prosedyren som er CE-merket og støttet av mer enn 90 uavhengige valideringsstudier.

Skinpen/microneedling er mest brukt til:

 • Oppstramming/rynker/uelastisk hud
 • Arr/acnearr
 • Porer
 • Pigmentflekker
 • Ujevn hudoverflate
 • Fine linjer rundt øyne/munn
 • Strekkmerker/kropp
 • Hudforbedring

Anbefaler: 3 behandlinger med en måneds mellomrom

Før behandling anbefales det at du tar en pause på 4-5 dager fra retinolbehandling (A-vit krem) og andre sterke syreprodukter eller kortisonkremer. Du kan ikke være solbrent før behandling.

Under behandlingen SkinPen lagger over 1000 små microkannaler per sekund. Den har en justerbar nåldybde fra 0,25 mm til 2,5 mm, avhengig av området som skal behandles. Vi kan stille inn lengde på engangs nålehodene slik at vi kan behandle mer ømfintlige områder, samt steder det er vanskelig å komme til. Som feks. rundt øynene, øreflipper, hals og på nesen.

Det tar ca 30-45 min å behandle et helt ansikt.

Hva kan jeg forvente etter behandlingen?
Umiddelbart etter behandlingen kan huden være lett rosa til rød og kan virke lett til moderat solbrent. Dessuten kan man typisk oppleve følgende reaksjoner etter behandlingen: Tørrhet, ru hud, stramming i huden, rødme, kløe, avskalling, ubehag, ømhet og en brennende følelse. Disse symptomene går imidlertid over med tiden uten ytterligere komplikasjoner.

Vi anbefaler å følge disse rådene for best mulig resultat.

 • Unngå overdreven eller svært anstrengende trening i minst 24 timer etter behandling.
 • Unngå veldig varme temperaturer i minst 24 timer etter behandling.
 • Kutt ut alkohol i minst 24 timer etter behandling.
 • Drikk mye vann.
 • Pass på hudhygienen: Unngå grove håndklær (Tørk ansiktet med en engangspapirhåndkle) + skift putetrekk.

 

 

Klinikkens ansvarlige for estetisk medisin

JOLANTA CENTKA

Sertifisert Estetisk Sykepleier

Dr Ketil Olsholt

Spesialist innen ØNH, erfaren innen ansiktskirurgi og estetisk medisin

 

Bestill i dag!